Wie zijn wij?

Historiek

De historie van ons bedrijf brengt ons terug naar 1964, het jaar waarin Georges De Bock zijn eerste loods bouwt. Hij was toen gevestigd in de Fabriekstraat 60 in Kallo, Oost-Vlaanderen. Nog datzelfde jaar volgen - voornamelijk in de landbouwsector - meerdere loodsen van zijn hand. Vanwege de groei van het bedrijf en het wagenpark, bouwt Georges De Bock eind jaren zestig een nieuwe werkplaats aan de overzijde van de straat. In 1977 studeert zoon Franky De Bock af en komt hij de firma versterken. In 1985 volgt hij zijn vader op, wanneer deze door ziekte komt te overlijden. Aanvankelijk richt de jonge, nieuwe zaakvoerder zich op de bouw van open loodsen in de landbouwsector, staalconstructies met houten gordingen en golfplatendaken.

Uitbreiding

In de jaren die volgen, leggen opdrachtgevers de uitvoering van hun volledige projecten steeds vaker bij één aannemer neer. De Bock NV speelt hier op in en begint met het dichtzetten van wanden met (cellen)betonpanelen en later bardage, sandwichpanelen, binnendozen, enzovoorts. Ook bekwaamt De Bock NV zich in het plaatsen van sectionale en schuifpoorten aan de loodsen, het aanbrengen van gepolierde betonvloeren, de uitvoering van rioleringswerken, grondwerken, metselwerken en schrijnwerken in hout, aluminium en PVC.

Voortdurende groei

Vanwege de voortdurende groei ziet De Bock zich genoodzaakt om uit te wijken naar een KMO-zone. In februari 1999 vestigt de onderneming zich in Verrebroek, Aven Ackers 3, waar het bestaande pand wordt aangepast en uitbereid met een nieuwe kantoorruimte. De Bock expandeert verder in zijn activiteiten en door de gebrekkige functionaliteit van de accommodatie en onverwachte kansen, namelijk de overname van montagebedrijf Renders, ziet de onderneming zich genoodzaakt om in 2007 opnieuw te verhuizen. Ditmaal naar het Doompark te Beveren, waar een nieuw, zelfontworpen bedrijfspand wordt neergezet. Tot op heden worden van hieruit alle werken gecoördineerd onder de deskundige leiding van de heer Franky De Bock.

Blik op de toekomst

Sinds de oprichting van ons bedrijf, nu bijna een halve eeuw geleden, zijn wij ons blijven ontwikkelen en richten op open kansen in de markt. Ook in de toekomst willen wij blijven groeien, zowel in de breedte als de diepte. Zodat u altijd verzekerd bent van de beste materialen en optimaal vakmanschap!

Om moderne ontwikkelingen in de markt bij te blijven, besteden wij veel aandacht aan het werken met nieuwe, innovatieve materialen. Uiteraard blijft kwaliteit te allen tijde voorop staan, zoals u van ons gewend bent. Nu en in de toekomst!

CONTACT

De Bock Industriebouw bvba
Doornpark 34
9120 - Beveren

Tel: 03/773 19 29
Gsm: 0472/49 78 71
hans@debock-nv.be
BTW BE0459.051.609